Studiu Microsoft: Angajații vor avea nevoie de cunoștințe în domeniul inteligenței artificiale

Publicat de

Potrivit unui raport publicat de Microsoft, inteligența artificială va ușura munca și va ajuta companiile și organizațiile care se vor adapta în timp util la această tehnologie, mărind productivitatea și făcând posibilă cultivarea eficace a creativității la scară mare.

Soluțiile moderne de inteligență artificială ne vor ajuta să reducem efortul depus pentru realizarea sarcinilor noastre de lucru și să fim mai creativi. Există o oportunitate enormă, iar instrumentele bazate pe AI (inteligență artificială – n.r.) pot să contribuie la reducerea datoriei digitale, încurajând angajații să-și formeze sau să își îmbogățească aptitudinile în materie de inteligență artificială, susține Satya Nadella, CEO-ul Microsoft.

Potrivit datelor prezentate de Microsoft, utilizatorii Microsoft 365 petrec în jur de 57% din timp comunicând și doar 43% din timp creând. 82% dintre liderii în afaceri sunt de părere că angajații vor avea nevoie de noi competențe, pe măsură ce AI va deveni un element esențial în activitățile de zi cu zi ale companiilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s