[SONDAJ] Românii vor să lucreze în birouri sănătoase

Publicat de

8 din 10 angajați români cred că este important să lucreze într-o clădire „sănătoasă”, în timp ce majoritatea covârșitoare a acestora (96%) consideră că standardele care certifică nivelul de reziliență al unei clădiri în fața unei pandemii sunt necesare, arată un sondaj Genesis Property.

În condițiile în care cei mai mulți angajați vor să se întoarcă la birou, aceștia au devenit atenți la clădirea în care lucrează, explică realizatorii studiului, potrivit căruia aproape 76% dintre angajați consideră că o clădire certificată poate limita riscurile pentru sănătatea lor și a familiilor lor. De notat că, în prezent, 70% dintre respondenți sunt încă îngrijorați cu privire la riscurile de răspândire a virusurilor și bacteriilor care poate fi cauzată de sisteme ineficiente de ventilație sau de igienizarea necorespunzătoare a suprafețelor din birouri.

Cei mai mulți angajați vor să se întoarcă la birou și au devenit extrem de atenți la sănătatea clădirii în care lucrează. (…) calitatea spațiului de lucru a devenit în ultimul an, pentru aproape 60% dintre angajați, un criteriu important pe care îl vor lua în calcul atunci când își vor căuta un job nou în viitor. Astfel, existența unui mediu de lucru sănătos devine un avantaj competitiv, a explicat Ștefan Tudos, vicepreședinte Genesis Property.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s