1 din patru moldoveni crede că direcția în care se îndreaptă Republica Moldova e bună

Publicat de

Doar 24,3% dintre cetățenii din Republica Moldova cred că țara se îndreaptă într-o direcție bună, arată un sondaj de opinie realizat la circa 100 de zile de guvernare PSRM-ACUM și publicat de Asociația sociologilor și demografilor în perspectiva alegerilor locale de luna viitoare, despre care autorii sondajului spun că vor testa popularitatea și trăinicia noii coalițiii de guvernare.

Vestea bună este că numărul celor care cred că țara se îndreaptă într-o direcție bună este în ușoară creștere, jumătate dintre respondenți descriind actuala situație socio-politică drept calmă și liniștită. Aproape o treime dintre participanții la studiu afirmă, de asemenea, că sunt foarte/destul de mulțumiți de modul în care este guvernată Republica Moldova, în timp ce aproape jumătate dintre ei se declară mulțumiți de modul în care se implementează reformele în țară.

https://moldova.europalibera.org/a/sondaj-doar-unul-din-patru-cet%C4%83%C8%9Beni-consider%C4%83-c%C4%83-lucrurile-%C3%AEn-r-moldova-merg-%C3%AEntr-o-direc%C8%9Bie-bun%C4%83/30179240.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s